No Sound

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  CartoonSmart 3 weeks, 4 days ago.

  • November 17, 2017 at 11:33 am #176190

    I am not getting any sounds in the grassy hills demo. I am using build 1.72. Xcode 9.1 with target iOS version 11.

  • November 17, 2017 at 11:35 am #176191

    You might have to build to the device, then unplug the lightning connector. It’ll disconnect the output to Xcode, but when you re-run the app it will have sound. Nothing to do with the kit, just a common issue.

  • November 17, 2017 at 11:40 am #176192

    Thanks for the hint, but no dice.

  • November 17, 2017 at 11:46 am #176193

    I dunno, I just tested in both the Simulator and my device (Grassy Hills demo). Sound playing normal. Same build specs. I bumped it up to 11 just to be sure, but as the kit really doesn’t require anything iOS11-specific, I’d recommend you Target iOS10.2 . Still only about half of users have upgraded to 11, so there’s no need to exclude them as potential players.

    This is the awkward part where I have to ask if your volume is turned down or in silent mode =)

  • November 17, 2017 at 11:48 am #176194

    God what a bonehead, I had it silent mode. Sorry for the trouble, great support on your end. 8-p

  • November 17, 2017 at 11:48 am #176195

    lol. No worries man! Thanks!

The topic ‘No Sound’ is closed to new replies.

Download the new CartoonSmart TV App - Organize all your FREE and Premium Lessons

Get it!